Informasjonskapsler

Vi bruker også informasjonskapsler på nettstedet vårt. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som plasseres på datamaskinen, nettbrettet, smarttelefonen eller annen enhet du bruker for å besøke et nettsted. Denne tekstfilen lagrer informasjon. Nettstedet gjenkjenner denne informasjonen ved fremtidige besøk. Vi bruker informasjonskapsler til å huske innstillingene og preferansene dine, men også til å tilrettelegge for bruken av nettstedet vårt. Vi plasserer også informasjonskapsler for ikke å vise deg for mye av den samme informasjonen på nettstedet vårt. Disse informasjonskapslene er ikke knyttet til en profil om deg.

Vi bruker forskjellige typer informasjonskapsler:

Funksjonelle informasjonskapsler

Funksjonelle informasjonskapsler er uunnværlige. Uten disse informasjonskapslene ville nettstedet vår ikke være funksjonelt. De hjelper oss også med å redigere og oppdatere nettstedet vårt.

Analytiske informasjonskapsler

Vi bruker bare analytiske informasjonskapsler til å forbedre nettstedet vårt, for eksempel for å overvåke hvor mange personer som besøker nettstedet vårt. Vi bruker også disse informasjonskapslene til å måle hvilke nettsider som besøkes hyppigst og hvor lenge folk er på nettstedet vårt. Disse dataene er fullstendig anonyme.

deaktivere informasjonskapsler

Informasjonskapsler blir værende på enheten din til du fjerner dem eller til de utløper. Du kan deaktivere informasjonskapsler i nettleseren din, men vær oppmerksom på at dette kan medføre at nettstedet vårt ikke fungerer skikkelig eller ikke i det hele tatt.

Hvis du ønsker at informasjonskapsler ikke skal lagres på enheten din, kan du slette dem manuelt. Hvis du ønsker at nettstedet vårt overhode ikke skal sette informasjonskapsler, kan du blokkere dem automatisk via nettleseren din:

arrow_upward